Biografija

MISIJA

Moja misija je da pomognem ljudima da se oslobode psiholoških i emotivnih problema, i pronađu snagu i hrabrost da žive strastven i autentičan život.

Sa višegodišnjim iskustvom u psihoterapiji, čast mi je što sam pomogao mnogima da podignu samosvest, razviju samopouzdanje, postanu produktivniji i efikasniji u poslu, svoje odnose dovedu na viši nivo, i dostignu svoje životne ciljeve.

par reči o meni

Tokom odrastanja sam bio veoma stidljiv dečak, što mi je otežavalo druženje i školovanje. Zbog ogromnog stida, čak i običan društveni razgovor predstavljao je veliki problem.

Motivisan željom da razumem sebe i druge, psihoterapiju sam video kao najbolji način da to uradim. Od tog trenutka se rađa ljubav prema njoj.

AKTIVNOSTI

2016. završavam „O.L.I. psihodinamski integrativni metod”, i od tada se aktivno bavim psihoterapijom.

2017. završavam obuku za trenera u prevazilaženju anksioznosti i napada panike, u edukaciji psihologa i psihoterapeuta Renate Senić

2018. i 2019. učestvujem u „Letnjoj školi psihoanalize” sa temama: „Unutrašnja i spoljašnja realnost” i „Metarmofoze ljubavi”, u organizaciji Psihoanalitičkog društva Srbije

2020. učestvujem u projektu „Besplatna psihoterapijska podrška u krizi Kovid-19” kao volonter, u organizaciji Saveza društava psihoterapeuta Srbije.

Kvalifikacije